Datça Gündem 48

Anemon Makine - Badem ceviz Kırma Makinesi

Datça Belediyesi’nden Halkımıza Müjde: Karaincir Sahili Yeniden Kullanımda!

Datça Belediyesi’nden Halkımıza Müjde: Karaincir Sahili Yeniden Kullanımda!
33 görüldü
20 Haziran 2024 - 14:04

Sevgili Hemşehrilerimiz,

Datça Belediyesi olarak, sizlerin yaşam kalitesini artırmak ve doğanın sunduğu güzelliklerden eşit şekilde yararlanmanızı sağlamak en önemli önceliğimizdir. Bu doğrultuda, Kumluk sahilinin ardından şimdi de Karaincir sahilini halkımızın kullanımına geri kazandırdık.

Bildiğiniz üzere, kıyılar devletin hüküm ve tasarrufu altındadır ve herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır. Kıyı ve sahil şeritlerinden yararlanma konusunda öncelikli olarak kamu yararını gözetmekteyiz. Bu prensip doğrultusunda, Karaincir sahilinde yaşanan duruma hızlı bir şekilde müdahale ettik.

Karaincir tatil sitesi yönetimi tarafından sahile dikilen “Karaincir tatil sitesi sakinlerine aittir” tabelası, zabıta ekiplerimizin etkin müdahalesi sonucunda kaldırılmıştır. Böylece, sahilimiz tekrar tüm halkımızın kullanımına açılmıştır.

Halkımızın deniz ve sahil keyfini en iyi şekilde yaşayabilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Doğamızı koruyarak, ortak alanlarımızın herkes tarafından eşit şekilde kullanılmasını sağlamak en büyük görevimizdir.

Güzel Datça’mızın tüm sahillerinde özgürce vakit geçirmenizi diler, bu süreçte desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sevgi ve saygılarımızla,

*Datça Belediyesi*

Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.