Datça Gündem 48

Anemon Makine - Badem ceviz Kırma Makinesi

110 görüldü
13 Nisan 2023 - 15:16

Tanır Memleket Partisine Yapılan Sözlü Saldırıya Karşı Basın Açıklaması Yaptı

Memleket Partisi Datça İlçe Başkanı Anber Tanır ilçe teşkilatı önünde Memleket Partisine yapılan sözlü saldırıya karşı partililer ile birlikte cevap vermek için basın açıklaması yaptı.

Anber Tanır açıklamasında “Sevgili Datça’lılar, Seçim yaklaşırken akıllardaki soru 21 senedir süregelen iktidardan nasıl kurtulacağız? Bir taraftan iktidara karşın muhalefet yapan oluşumlar diğer tarafta muhalefet içindeki yalan yanlış iftiralar ile dolu bir süreçten geçiyoruz. Meyve veren ağaç taşlanır misali Memleket Partisi olarak saldırıya ve algıya uğramaktayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin yaşaması için mücadele ediyoruz. Ne sağdan ne soldan Atamızın yolundan diyenleriz.
Partimize yönelik bölme saldırısının planı illa ben cumhurbaşkanı olacağım iddasıdır. Bu iddia tıpış tıpış mantığıdır. Aynı Ekmelletin’de olduğu gibi maalesef. Alternatif muhalefet oluşturmamız neden bazı kesimleri rahatsız etmektedir, anlamış gibi değiliz. Dilerim sağduyu galip gelir. Atamızın ruhu şad olur” dedi.

Parti yöneticisi Yusuf Yoldaş Kaya ise yaptığı açıklamada “ Cennet ilçem Datça’nın melek kalpli hemşehrilerim, Datça’mızın bir evladı olarak bu açıklamayı yapma gereği duydum.
14 yaşından beri Halk-Lis il başkan yardımcılığı Chp Gençlik kolları başkan yardımcılığı Üniversite Komisyonu başkanlığı Memleket Partisi Kurucu ilçe başkan yardımcılığı ve en son 22 yaşında bir genç olarak mevcut olduğum kudret damarlarımda ki asil kanda mevcuttur diyerek Memleket Partisi 28.Dönem Muğla Milletvekili Aday Adayı olarak yola koyuldum.
Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanı adamımız Muharrem İnce’nin Milletvekili listeleri tüm Türkiye’ye örnek olurken Chp listeleri adeta bir komedidir. Ergenekon davalarında can ile baş ile iş ile aş ile mücadele ettiğimiz Ergenekon kumpasının sorumlusu dönemin AKP’li adalet bakanı Sadullah Ergin’in Chp listelerinin başında milletvekili adayı olarak yer almasıdır. Bu listelere oy verirken lütfen rahmetli Kuddusü OKUR, Gaffar OKAN ve Türkan SAYLAN,ı göz önünde bulundurun. Yıllarca CHP’de mücadele ettiğimiz başımızdan göndermek istediğimiz AKP de başkanlık yapmış, Başbakanlık yapmış Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’nu tekrardan başımıza geçirmek için mücadele eder oldular. Bir tarafa baktığımız zaman Atatürk’ün kurduğu partide Atatürk diyemeyen, Pkk bir terör örgütüdür diyemeyen millet itifakı diğer tarafa. Baktığımız zaman hizbullahçı radikal islamcı katil hizbullahcılar, biz tek yol Memleket diyerek Atatürk ilke ideolojileri ile mücadele vereceğiz. Şunu bilinki Muharrem İnce 2018 seçimlerinde Erdoğana Karşı değil CHP ye yenilmiştir.
Muğla’ya baktığımız da ise Milletvekili listelerini dahi belirleyen diktatör, rantçı ,bencil ve kibirli bir koltuk sevdalısı Osman Gürün
Hepsinden kurtulacağız. Son olarak sözlerime şöyle son vermek istiyorum, ÇETİN EMEÇ UĞUR MUMCU,AHMET TANER KIŞLALI,EŞREF BİTLİS,GONCA KURİŞ,ALİ TATAR,RECEP YAZICIOĞLU,MUHSİN YAZICIPĞLU,ALİ İSMAİL KORKMAZ,ÖMER HALİSDEMİR,FETHİ SEKİN,GAFFUR OKAN,AYBÜKE YALÇIN,FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU,SİNAN ATEŞ,EREN BÜLBÜL,RUHUNUZ ŞAD OLSUN MEKANINIZ CENNET OLSUN KAHROLSUN PKK,KAHROLSUN HİZBULLAH,KAHROLSUN FETÖ” dedi.

STAR CAM BALKON
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.