Datça Gündem 48

Anemon Makine - Badem ceviz Kırma Makinesi

69 görüldü
14 Ocak 2023 - 10:42

Gariboğlu Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğini Ziyaret Etti

 

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Azerbaycan Temsilcisi Azerbaycan Media Araştırmaları Merkezi Başkanı Zaur Gariboğlu ve ekibi Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğini ziyaret etti.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğinde Dernek yönetimi ile bir araya gelen Azerbaycan Temsilcisi Zaur Gariboğlu derneğin Manisa ve Azerbaycan’da ki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Azerbaycan temsilcisi Zaur Gariboğlu yaptıkları aktiviteleri anlattı ve kendisinin de Azerbaycan Media Araştırmaları Merkezi başkanlığını yaptığını iletti, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneğini Azerbaycan da temsil ettiğini belirtti.

Azerbaycan Media Araştırmaları Merkezi Başkanı Zaur Gariboğlu’na Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Azerbaycan temsilcisi olarak Yetki Belgesi verildi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın ziyarette yaptığı konuşmada “Azerbaycan temsilcimiz Media Araştırmaları Merkezi Başkanı Zaur Gariboğlu’nu Manisa’mızda ağırmanın mutluluğunu yaşıyoruz temsilcimiz olarak Zaur Gariboğlu’na ve ekibini Azerbaycan’da ki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili, TGF Yönetim Kurulu Üyesi Alaettin Yakın ise yaptığı konuşmada “Azerbaycan temsilcimiz Zaur Gariboğlu ile ortaklaşa projelerimiz olacak, ilerleyen günlerde projelerimiz hakkında Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile görüşülerek Azerbaycan’da ziyaretlerde bulunacağız” dedi.

Ziyarete Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın, Azerbaycan Media Araştırmaları Merkezi Başkanı Zaur Gariboğlu, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Vekili Alaettin Yakın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı Seyfettin Ayakyay, Azerbaycan Media Araştırmaları Merkezi ekibi katıldı.

 

STAR CAM BALKON
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Reklam Alanı

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.